Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

MEVKA, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Bölgeyi Tanıttı

MEVKA, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Bölgeyi Tanıttı

Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Ticaret Odası ve TÜRSAB Konya işbirliği ve turizm sektör temsilcilerinin de katılımlarıyla 06-10 Mart 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ve Dünya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan ITB Berlin Fuarı’na stantlı olarak katılım sağladı.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinden katılımcıların olduğu Türkiye standında 9 m2’lik bir alanda yer alan MEVKA standında, turizm sektör temsilcileri ve ajans uzmanlarımız tarafından bölgemizin tanıtımı yapıldı. Standa gelen katılımcılar broşürler ile bilgilendirilerek turizm firmalarının tur önerileri ile bölgemize davet edildi. Ayrıca turizm firmalarının temsilcileri standımızda yaptıkları bilgilendirmelerin yanı sıra hedef ülkeleri ile ilgili stantları da ziyaret ederek bölgemiz turizmine ticari katkı sağlayacak görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan bu görüşmelere ajansımız, İngilizce ve Almanca tercüme desteği sağlayarak katkıda bulundu. Ayrıca, turizm firmalarının katılımı ile Alman Seyahat Birliği (DRV) ile düzenlenen toplantıda, Almanya ve bölgemiz arasında turizm potansiyelinin geliştirilmesi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, bölgemizde yer alan cazibe merkezleri hakkında bilgi verildi.

Fuar boyunca farklı konseptlerde broşür, tanıtım materyali ve hediyelik eşya ile bölgemizin turizm potansiyelini tanıtma imkânı bulunmasının yanı sıra sektör profesyonelleri ile çeşitli görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirilerek turizm fuarlarına katılım konusunda önemli tecrübeler edinildi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024